Ние сме семейство Милдови и се занимаваме с керамика и грънчарство. Произвеждаме керамични изделия в традиционни (на грънчарско колело) и съвременни модерни стилове. Работим с няколко вида глина добивана от различни региони в България. Създали сме екип, с който се стараем да произвеждаме висококачествени керамични изделия и да радваме нашите клиенти. Имаме и физически обект където посерещаме туристи и хора любители на изкуството.

Първоначално семейният ни бизнес работеше само в София, но в последствие преместихме основното ни производство в град Балчик, където изградихме обект, в който посрещаме туристи вече близо 19 години. Работата с хора ни мотивира да се стремим към обогатяване и развитие както на мястото, в което работим, така и керамиката, която правим.
За нас е важно да съхраним българаската традиция и култура, предавайки я на бъдещите поколения. Нашата цел е да създаваме история оставяща следа в изкуството и да разкрием красотата на грънчарството споделяйки я с възможно повече хората.

Leadership

Pellentesque pellentesque eget tempor tellus.

David Doe

CEO

Jeff Doe

CMO

Craig Doe

COO

Richard Doe

President

Clients

Pellentesque pellentesque eget tempor tellus.

logo
logo
logo
logo
logo