Ние сме семейство Милдови и се занимаваме с керамика и грънчарство. Произвеждаме керамични изделия в традиционни (на грънчарско колело) и съвременни модерни стилове. Работим с няколко вида глина добивана от различни региони в България. Създали сме екип, с който се стараем да произвеждаме висококачествени керамични изделия и да радваме нашите клиенти. Имаме и физически обект където посерещаме туристи и хора любители на изкуството.

Първоначално семейният ни бизнес работеше само в София, но в последствие преместихме основното ни производство в град Балчик, където изградихме обект, в който посрещаме туристи вече близо 19 години. Работата с хора ни мотивира да се стремим към обогатяване и развитие както на мястото, в което работим, така и керамиката, която правим.
За нас е важно да съхраним българаската традиция и култура, предавайки я на бъдещите поколения. Нашата цел е да създаваме история оставяща следа в изкуството и да разкрием красотата на грънчарството споделяйки я с възможно повече хората.

Leadership

Pellentesque pellentesque eget tempor tellus.

Clients

Pellentesque pellentesque eget tempor tellus.

logo
logo
logo
logo
logo